Mouky, krupice, strouhanka

Řadit podle: Ceny Názvu
17 Kč
Přidáno
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také můžete použít jako pojivo do sekané nebo karbanátků.
17 Kč
Přidáno
Kukuřičná mouka 100 %
17 Kč
Přidáno
Kukuřičnou krupici můžeme použít na přípravu domácí kukuřičné kaše (je výživná a sytá) nebo kukuřičného knedlíku (polenta).
21 Kč
Přidáno
Strouhanka kukuřičná. Extrudovaný výrobek. Bez lepku.
25 Kč
Přidáno
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná. Má neutrální chuť a je skvělou náhradou klasické pšeničné strouhanky. Můžeme v ní obalovat maso, sýr i zeleninu.
26 Kč
Přidáno
Složení: mouka mletá z jáhel
27 Kč
Přidáno
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami.
27 Kč
Přidáno
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna.
28 Kč
Vyprodáno
Složení: PŠENICE potravinářská , pitná voda.
28 Kč
Vyprodáno
Složení: ŽITO potravinářské, pitná voda.
28 Kč
Přidáno
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití.
29 Kč
Přidáno
Strouhanka z kukuřice jako alternativa běžně dostupné strouhanky.
30 Kč
Přidáno
Složení: namleté zrno špaldy
30 Kč
Přidáno
Mouka žitná chlebová
31 Kč
Přidáno
Rýžová mouka polohrubá je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení.
31 Kč
Přidáno
Složení: kokosová mouka 100%
31 Kč
Přidáno
Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.
31 Kč
Přidáno
Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
33 Kč
Přidáno
S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky.
35 Kč
Přidáno
Mouka špaldová celozrnná hladká
35 Kč
Přidáno
Složení: rýžová krupice z loupané rýže
38 Kč
Přidáno
Hrubá špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť. Obsahuje vysoké množství vitamínů, minerálů a vlákniny.
38 Kč
Přidáno
Mouka špaldová celozrnná hrubá
39 Kč
Přidáno
Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí odpovídá polohrubé mouce.
41 Kč
Přidáno
Bezlepková strouhanka japonského stylu je lehká a křupavá.
41 Kč
Přidáno
Špaldová mouka se poslední dobou stala super náhradou za bílou pšeničnou mouku. Upečete z ní plně to samé, co z klasické mouky, ale zdravěji.
42 Kč
Přidáno
Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.
45 Kč
Přidáno
Mouka špaldová bílá polohrubá
45 Kč
Přidáno
Dá se použít na pečení, vaření polévek, přípravě lívanců, specialit jako je guláš, omáčky nebo jako přísada do mletého masa či salátů. Připravuje se z ní známá pomazánka hummus.
45 Kč
Přidáno
Pšenice špalda loupaná
51 Kč
Přidáno
Složení: 100% jádra mandlí
51 Kč
Přidáno
Pohanková krupice se používá jako hrubá mouka a klasická krupice, je vhodná k přípravě kaší, zavářek do polévek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků. Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko.
55 Kč
Přidáno
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň prospěšný svým pozitivním působením na vstřebávání vitamínu C.
56 Kč
Přidáno
Složení: ŠPALDOVÁ mouka
59 Kč
Přidáno
Tapioková mouka je skvělou alternativou mouky klasické.
64 Kč
Přidáno
Amaranthová mouka je jedním z nejvzácnějších produktů obilnin.
70 Kč
Přidáno
Ječná celozrnná hladká mouka je velmi jemně namletá, lze ji použít na vaření a pečení ve formě příměsi (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení a zvýšení svěžesti, zejména do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků a krémů.
124 Kč
Přidáno
Složení: 100% jádra mandlí