Řadit podle: Ceny Názvu
Mořské řasy jsou bohatým zdrojem minerálních látek a mají pozitivní vliv na trávení. AGAR-AGAR je průsvitná řasa vhodná na přípravu slaných a sladkých rosolů. Je výživově hodnotnější než želatina.
18 Kč
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
42,50 Kč
Na výrobu zavařenin.
84 Kč
Bio skořicový cukr - báječná přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
6 Kč
Bio vanilkový cukr - skvělá přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
9,50 Kč
Použití: 1 polévkovou lžíci vmícháme do 0,5kg sypké bezlepkové směsi Země původu: Indie
39,50 Kč
Vhodné pro bezlepkovou dietu a pro použití v domácích pekárnách.
6,50 Kč
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
36 Kč
Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata - vinný keř, který původem pochází z Japonska.
60 Kč
Vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů. Kuzu se připravuje z kořene divoké rostliny, která je ceněným orientálním léčebným prostředkem - podporuje zažívání, zvyšuje vitalitu, odstraňuje únavu.
85 Kč
Jemný kukuřičný škrob-vhodný k zahuštění polévek,zeleniny a omáček a pro přípravu bezlepkové diety.
21 Kč
Složení: vinný kámen, kukuř. škrob, jedlá soda.
16,50 Kč
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob.
43,50 Kč
Tapioca je škrob získaný z kořene manioku.
17 Kč
Tapioca je škrob získaný z kořene manioku.
39 Kč
Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba.
13,50 Kč