Datlová pasta Bombus slouží jako skvělé přírodní sladidlo bez přidaného cukru a konzervačních látek.
AKCE: Datlová Pasta 1kg 90 Kč
72 Kč

Složení: Datlový sirup 77,5%, vinný balsamikový ocet 22,5%
59 Kč

Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
15 Kč

Mořské řasy jsou bohatým zdrojem minerálních látek a mají pozitivní vliv na trávení. AGAR-AGAR je průsvitná řasa vhodná na přípravu slaných a sladkých rosolů. Je výživově hodnotnější než želatina.
18 Kč

Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
43 Kč

Aloe vera kandované plátky naložené v cukru. Unikátní svačinka s celou řadou zdraví prospěšných látek.
63 Kč

Lahodný rostlinný margarín, bez mléčných složek, cholesterolu či laktózy, vyrobený z neztužených, neesterifikovaných tuků
61 Kč

Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
23 Kč

Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
75 Kč

Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů.
96 Kč

V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
14 Kč

V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
21 Kč

Ocet, který je vyrobený ze zahušťovaného moštu vinných hroznů.
Balsamický ocet se dnes díky kreativitě kuchařů stal nezbytným nejenom v Itálii nebo v italských restauracích, ale i v jiných dražších restauracích po celém světě.
58 Kč

Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
23,50 Kč

Složení: banánové plátky 58%, kokosový olej 29%, cukr 12,96%, banánové aroma 0,02%, med 0,02%.
19 Kč

Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí. Přidává se do bylinkového másla a tvarohu, také do octa apod.
Povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení.
13 Kč

Boby krátce povařené ve vodě nebo v páře se jedí se šunkou, vepřovým nebo kuřecím masem.
50 Kč

Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
10 Kč

Originální pikantní pochutina s orientální příchutí vyrobená z grahamové mouky a luštěnin.
23 Kč
