Řadit podle: Ceny Názvu
Pečené papriky, lilek, olej, cukr, ocet, sůl, česnek
81 Kč
Pečené papriky, lilek, olej, cukr, ocet, sůl, česnek
81 Kč
Datlová pasta Bombus slouží jako skvělé přírodní sladidlo bez přidaného cukru a konzervačních látek.
72 Kč
Složení: Datlový sirup 77,5%, vinný balsamikový ocet 22,5%
59 Kč
Použití - 10g na 1kg mouky.
12 Kč
Müsli se sušeným ovocem a ořechy
22 Kč
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
15 Kč
Mořské řasy jsou bohatým zdrojem minerálních látek a mají pozitivní vliv na trávení. AGAR-AGAR je průsvitná řasa vhodná na přípravu slaných a sladkých rosolů. Je výživově hodnotnější než želatina.
18 Kč
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
43 Kč
Agar je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny.
44 Kč
alfalfa - semena vojtěšky
65 Kč
Aloe vera kandované plátky naložené v cukru. Unikátní svačinka s celou řadou zdraví prospěšných látek.
63 Kč
Lahodný rostlinný margarín, bez mléčných složek, cholesterolu či laktózy, vyrobený z neztužených, neesterifikovaných tuků
61 Kč
Složení: Amalaki, sirup ze třtinového cukru
47 Kč
Složení: Amarant 100%
28 Kč
Amaranthové vločky natural
37 Kč
Slinivka & regulace cukru
146 Kč
Složení: ananas bez cukru, nesířený
51 Kč
Žaludek & trávení
146 Kč
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
23 Kč
Vitalita & žena
146 Kč
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
75 Kč
Kosti & klouby
146 Kč
Avokádový olej z provincie Limpopo v Jižní Africe.
163 Kč
Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů.
96 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
14 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
21 Kč
Ocet, který je vyrobený ze zahušťovaného moštu vinných hroznů. Balsamický ocet se dnes díky kreativitě kuchařů stal nezbytným nejenom v Itálii nebo v italských restauracích, ale i v jiných dražších restauracích po celém světě.
58 Kč
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
23,50 Kč
banánové plátky, kokosový olej, cukr
26 Kč
Složení: banánové plátky 58%, kokosový olej 29%, cukr 12,96%, banánové aroma 0,02%, med 0,02%.
19 Kč
Složení: banán, olej, med, cukr, skořice
18 Kč
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí. Přidává se do bylinkového másla a tvarohu, také do octa apod. Povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení.
13 Kč
Boby krátce povařené ve vodě nebo v páře se jedí se šunkou, vepřovým nebo kuřecím masem.
50 Kč
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
10 Kč
Originální pikantní pochutina s orientální příchutí vyrobená z grahamové mouky a luštěnin.
23 Kč