Řadit podle: Ceny Názvu
Obsahují minerální látky, vitamíny E, B, B1, B6, tuky, aminokyseliny.
19 Kč
Jsou vhodnou surovinou pro přípravu mléčných i ovocných kaší, musli, pomazánek, salátů, cukrářského i jiného pečiva.
17 Kč
Jemně mleté, jsou zdrojem vitamínů skupiny B, E, K, stopových prvků, vlákniny a antistresových látek. Použití: např.do jogurtů, pečiva nebo jako posyp různých pudingů, pohárů, dezertů...
22 Kč
Ovesné otruby pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Otruby snižují hladinu cholesterolu a pomáhají při některých onemocněních.
22 Kč
Ovesné otruby obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny B.
21,50 Kč
Určeno k přímé spotřebě.
9 Kč
Otruby vznikají při zpracování pšenice. Jsou zdrojem prospěšné stravitelné i nestravitelné vlákniny.
10 Kč
Bez čistírenského prachu. Obsahují:vitamíny B1, B2, selen, zinek, kyselinu pantotenovou.
12 Kč
Obsahují vitamíny skupiny B,E a stopové prvky. Mají příznivý vliv na činnost celého trávicího ústrojí.
10 Kč
Směs vloček Country Life obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
26 Kč
Vločky amarantové
34,50 Kč
Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Ječmen má podobné složení jako pšenice, na rozdíl od pšenice však obsahuje méně glutenu.
18,50 Kč
Jahelné vločky slouží k přípravě výborných a výživných kaší, mohou se použít na zahuštění polévek, přidat do müsli, smíchat s jogurtem atp.
30,50 Kč
Nejlepší způsob, jak jíst oves a získat z něj všechny živiny, je v podobě vloček. Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje přibližně dvakrát více tuků než pšenice, více proteinů a sacharidů.
29 Kč
Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
21 Kč
Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
21 Kč
Pohankové vločky se získávají tak, že se zrno pohanky navlhčí v páře a pak se lisuje. Pohanka je vysoce nutričně a dieteticky hodnotná plodina.
34 Kč
Vločky z mechanicky loupané pohanky
40 Kč
V celém zrnu pšenice se nacházejí důležité živiny – včetně vlákniny. Pšeničné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje.
15 Kč
Složení: rýže loupaná
19 Kč
Přirozeně bezlepkové instantní vločky do mléka, jogurtů, polévek.
27 Kč
Špaldové vločky jsou vyrobeny ze zrna pšenice špaldy, která je výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Špalda je bohatá na bílkoviny, vitamíny a hořčík, nezatěžuje trávicí ústrojí. Vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli, pomazánek, nákypů a
29 Kč
Špaldové vločky i po uvaření dobře drží svůj tvar a nijak se nerozváří.
22,50 Kč
Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje.
16 Kč