Řadit podle: Ceny Názvu
Obsahují minerální látky, vitamíny E, B, B1, B6, tuky, aminokyseliny.
19 Kč
Jsou vhodnou surovinou pro přípravu mléčných i ovocných kaší, musli, pomazánek, salátů, cukrářského i jiného pečiva.
17 Kč
Jemně mleté, jsou zdrojem vitamínů skupiny B, E, K, stopových prvků, vlákniny a antistresových látek. Použití: např.do jogurtů, pečiva nebo jako posyp různých pudingů, pohárů, dezertů...
22 Kč
Ovesné otruby obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny B.
21,50 Kč
Ovesné otruby pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Otruby snižují hladinu cholesterolu a pomáhají při některých onemocněních.
22 Kč
Určeno k přímé spotřebě.
9 Kč
Otruby vznikají při zpracování pšenice. Jsou zdrojem prospěšné stravitelné i nestravitelné vlákniny.
10 Kč
Bez čistírenského prachu. Obsahují:vitamíny B1, B2, selen, zinek, kyselinu pantotenovou.
12 Kč
Obsahují vitamíny skupiny B,E a stopové prvky. Mají příznivý vliv na činnost celého trávicího ústrojí.
10 Kč
Směs vloček Country Life obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
26 Kč
Vločky amarantové
34,50 Kč
Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Ječmen má podobné složení jako pšenice, na rozdíl od pšenice však obsahuje méně glutenu.
18,50 Kč
Jahelné vločky slouží k přípravě výborných a výživných kaší, mohou se použít na zahuštění polévek, přidat do müsli, smíchat s jogurtem atp.
30,50 Kč
Nejlepší způsob, jak jíst oves a získat z něj všechny živiny, je v podobě vloček. Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje přibližně dvakrát více tuků než pšenice, více proteinů a sacharidů.
29 Kč
Ovesné vločky, které neobsahují lepek a jsou certifikované jako bezlepkové.
104,50 Kč
Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj. Ovesné vločky s klíčky představují ideální kombinaci pro získání všech důležitých látek a živin, které oves nabízí.
21 Kč
Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj. Ovesné vločky s klíčky představují ideální kombinaci pro získání všech důležitých látek a živin, které oves nabízí.
21 Kč
Ovesné vločky s klíčky
37 Kč
Pohankové vločky se získávají tak, že se zrno pohanky navlhčí v páře a pak se lisuje. Pohanka je vysoce nutričně a dieteticky hodnotná plodina.
34 Kč
Vločky z mechanicky loupané pohanky
40 Kč
V celém zrnu pšenice se nacházejí důležité živiny – včetně vlákniny. Pšeničné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje.
16,50 Kč
Složení: rýže loupaná
19 Kč
Přirozeně bezlepkové instantní vločky do mléka, jogurtů, polévek.
27 Kč
Špaldové vločky jsou vyrobeny ze zrna pšenice špaldy, která je výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Špalda je bohatá na bílkoviny, vitamíny a hořčík, nezatěžuje trávicí ústrojí. Vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli, pomazánek, nákypů a
29 Kč
Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Žito je svým složením podobné pšenici, má však více proteinů a vlákniny.
16 Kč