Jsou vhodnou surovinou pro přípravu mléčných i ovocných kaší, musli, pomazánek, salátů, cukrářského i jiného pečiva.
25 Kč

Ovesné otruby obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny B.
25 Kč

Bez čistírenského prachu. Obsahují:vitamíny B1, B2, selen, zinek, kyselinu pantotenovou.
14 Kč

Otruby vznikají při zpracování pšenice. Jsou zdrojem prospěšné stravitelné i nestravitelné vlákniny.
13 Kč

Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
21 Kč

Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
19 Kč

Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
21 Kč

Špaldové vločky jsou vyrobeny ze zrna pšenice špaldy, která je výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Špalda je bohatá na bílkoviny, vitamíny a hořčík, nezatěžuje trávicí ústrojí. Vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli, pomazánek, nákypů a
21 Kč
