Shoyu, tamari
55 Kč
Přidáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.
287 Kč
Vyprodáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
54 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
107 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
205 Kč
Vyprodáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
184 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
63 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
139 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.