Shoyu, tamari
115 Kč
Přidáno
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.
295 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
66 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
105 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
212 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
189 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
65 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
143 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.