Koření

Řadit podle: Ceny Názvu
19 Kč
Přidáno
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
95 Kč
Přidáno
To, že je možné ještě zlepšit vybranou chuť kávy, se ví v Orientu již dlouho.
97 Kč
Přidáno
Určeno na dochucení zeleninových jídel, světlého masa nebo drůbeže.
25 Kč
Přidáno
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
90 Kč
Přidáno
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
49 Kč 62 Kč
Přidáno
Dekorativní hvězdičky badyánu dodají pokrmům lehce nasládlé, kořeněné aroma i chuť.
24 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
37 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
28 Kč
Přidáno
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
14 Kč
Přidáno
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky.
39 Kč
Přidáno
Originální malé a střední podniky koření na přípravu mletých mas. Dovezeno Z Řecka.
12 Kč
Přidáno
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
47 Kč
Přidáno
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
33 Kč
Přidáno
Originální koření dovezeno z Řecka
20 Kč
Přidáno
Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k minutkám a samozřejmě na pečivo.
63 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
134 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
41 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
28 Kč
Přidáno
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu minutek, do gulášů a omáček.
27 Kč
Přidáno
Používá se hlavně v Indii, Turecku, na Středním Východě ke kořenění zeleniny, luštěnin, chleba, jogurtů, sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do jogurtového dressingu.
35 Kč
Přidáno
Sušený a najemno mletý česnek
27 Kč
Přidáno
Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku.
53 Kč
Přidáno
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
21 Kč
Přidáno
Chicken masala je indická ostřejší směs na kuře, která se ale hodí podobně jako Kari ke kořenění i jiných, také vegetariánských pokrmů.
88 Kč
Přidáno
Se směsí koření dona Rodrigueze je úspěch při přípravě Chilli con nebo sin Carne zaručen.
38 Kč
Přidáno
Capsicum frutescens
17 Kč
Přidáno
Chilli je nejostřejší ze všech ostrých koření.
19 Kč
Přidáno
Směs koření do chlebového těsta.
29 Kč
Přidáno
Sušenou cibuli používáme k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny.
24 Kč
Přidáno
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
43 Kč
Přidáno
Tato citrónová kůra je vyrobena šetrným usušením nastrouhané kůry citrónů, které nebyly chemicky ošetřeny.
67 Kč
Přidáno
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
25 Kč
Přidáno
Známá bulharská směs bylinek,která se používá ke kořenění masitých i zeleninových pokrmů.Obsahuje sůl.
76 Kč
Přidáno
Jemně nasládlá curry směs hodící se k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi typu WOK. Vychutnejte si tradiční indické kořeni
67 Kč
Přidáno
Je směs koření k přípravě indického bílého čaje (Yogi čaje).
20 Kč
Přidáno
Divočina je směs koření a bylinek k úpravě masa „na divoko“. Hodí se k nakládání masa, k pečení i úpravě minutek, a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např. „kuřete na divoko“.
98 Kč
Přidáno
Bylinná směs Dobrá nálada je pikantně aromatická, obsahuje česnek, dobromysl, bazalku, rozmarýn a malé množství soli.
41 Kč
Přidáno
Artemisia dracunculus. Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
18 Kč
Přidáno
Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Kari hodí ke kořenění různých pokrmů i vegetariánských. Pochází z Rajasthanu v severovýchodní Indii. Směs je vhodné na začátku přípravy opražit na oleji.
20 Kč
Přidáno
Indická "domácí směs" je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky.
62 Kč
Přidáno
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.
42 Kč
Přidáno
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.