Ingredience na vaření a pečení
53 Kč
Přidáno
Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva.
55 Kč
Přidáno
Vinný balsamický ocet ve spojení s datlovým sirupem je ojedinělá kombinace chutí, která obohatí Vaši kuchyni o nový delikátní zážitek.
50 Kč
Přidáno
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy.
6 Kč
Přidáno
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
55 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
199 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
55 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
135 Kč
Přidáno
Rýžový slad je přírodní sladidlo. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla.
20 Kč
Přidáno
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných koláčů a sušenek. Můžeme jej použít na dochucení ranní kaše, k ovonění krémů nebo horké čokolády.
63 Kč
Přidáno
Je využíván ke zdravému slazení, zahušťování, jako pojivo, k ochucování, jako částečná náhrada medu atd.
98 Kč
Přidáno
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva.
33 Kč
Přidáno
Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel.
71 Kč
Přidáno
Tapiokové perly se vyrábí ze škrobu z hlíz keře Manioku. Jsou přirozeně bez lepku, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci. Z perel můžete vyrobit netradiční pudink, kaši či zavářku.
85 Kč
Přidáno
Tapiokový sirup má zcela neutrální chuť, můžete ho proto použít na oslazení čehokoli - ranních kaší, dezertů nebo nápojů. Snadno s ním připravíte salátovou zálivku i domácí limonádu.
71 Kč
Přidáno
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny.
42 Kč
Přidáno
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou jedinečnou vůni, kterou mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí se k přípravě vánočního pečiva, k ovonění koláčů, sušenek, ale i k dochucení krémů či zmrzliny.
205 Kč
Přidáno
Nektar z květů rostlin. Snadno stravitelný díky obsahu jednoduchých cukrů - glukózy a fruktózy.
230 Kč
Přidáno
Pomalu krystalizující med s vysokým obsah fruktózy. Obsahuje minimum pylu - vhodnější pro pylové alergiky.
215 Kč
Přidáno
Lipový med, oblíbený při nachlazení. Je pestré, "ostré" a někdy až nahořklé chuti. Oblíbený při nachlazení.
205 Kč
Přidáno
Květový med specielně upravený do pastovité konzistence a to mechanicky-bez zahřívání. Uchovává si tím tedy všechny své cenné látky a v průběhu času se již jeho konzistence nemění – nekrystalizuje.Snadno se roztírá, ale neteče.
245 Kč
Přidáno
Směs nektaru a medovice pocházejících převážně z lesní flóry.
265 Kč
Vyprodáno
Med vytvořený včelami z výměšků mšic, mer a křísů. Tmavší zbarvení pro obsah rostlinných barviv. Vyšší obsah fruktózy, dextrinů a minerálních látek.