Polotovary a směsi

Řadit podle: Ceny Názvu
37 Kč
Přidáno
Cizrnové lívanečky Crispins je sypká bezlepková směs na přípravu hotového smaženého pokrmu s vysokým obsahem bílkovin, jejímž základem je cizrna. Díky cizrnovým lívancům si snadno a rychle připravíte lahodný oběd nebo svačinu. Pochutnají si určitě i děti.
43 Kč
Přidáno
Lahodná hrachová směs, která rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.
44 Kč
Přidáno
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
49 Kč
Přidáno
Cizrnové placičky je možné servírovat jako přílohu k masu, masovým nebo zeleninovým směsím, těsto je možné dodatečně dochutit čerstvým česnekem nebo bílým pepřem.
55 Kč
Přidáno
Bezlepková směs na bramborové těsto
58 Kč
Přidáno
Chutné zeleninové špaldoto tvoří špaldové kroupy a směs sušené zeleniny.
58 Kč
Přidáno
Lívance ječné s ovesnými vločkami
61 Kč
Přidáno
Chutné houbové špaldoto tvoří špaldové kroupy, směs sušené zeleniny a sušené houby shii-také, hřib pravý a hlíva ústřičná.
66 Kč
Přidáno
Vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst
66 Kč
Přidáno
Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb.
66 Kč
Přidáno
Země původu: Česko
69 Kč
Přidáno
Použití: Ohřát a popřípadě dochutit dle potřeby.
69 Kč
Přidáno
Použití: Ohřát a popřípadě dochutit dle potřeby.
69 Kč
Přidáno
Použití: Ohřát a popřípadě dochutit dle potřeby.
109 Kč
Přidáno
Bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin.
138 Kč
Přidáno
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek.
138 Kč
Přidáno
Lahodná hrachová směs, která rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.