Shoyu, tamari

Řadit podle: Ceny Názvu
53 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
55 Kč
Přidáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.
65 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
106 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
139 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
184 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
205 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
295 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.