Shoyu, tamari
139 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
63 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
184 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
205 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
88 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
95 Kč
Přidáno
Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější
54 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
287 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
61 Kč
Přidáno
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
61 Kč
Vyprodáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.