Koření

Řadit podle: Ceny Názvu
21 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
99 Kč
Přidáno
Síla květů je určena na vše sladké – je jedno, jestli teplé nebo studené – barevné květy dokáží okouzlit.
19 Kč
Přidáno
Směs koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná).
63 Kč
Přidáno
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
43 Kč
Přidáno
Zeleninové ochucovadlo pokrmů, neobsahuje látky zvýrazňující chuť.
25 Kč
Přidáno
Směs koření s malým množstvím soli. N
23 Kč
Přidáno
Indická ostrá směs koření, používaná k pečení masa.
54 Kč
Přidáno
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
14 Kč
Přidáno
Používá se do uzenin, k vepřovým a skopovým pečením, do paštik, zeleninových polévek, ke zvěřině, k játrům a do telecího. Je nepostradatelný na přípravu marinád k nakládání masa a na grilování.
92 Kč
Přidáno
Vanilka se hodí do všech sladkostí a sladkých pokrmů.
63 Kč
Přidáno
Určeno pro ochucení potravin, zejména krémů, pudinků, nápojů a sladkého pečiva. Neobsahuje cukr.
68 Kč
Přidáno
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť.
30 Kč
Přidáno
Směs koření používaná především v řecké kuchyni.
15 Kč
Přidáno
Zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni.
30 Kč
Přidáno
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna.