Ochucovadla, koření, sojové omáčky
Olej, Ocet
Bujóny a droždí
Sůl
Sladidla, slady, sirupy
Přípravky k nakládání a zavařování
Shoyu, tamari
Hořčice, kečup
Miso
Umeboshi
Koření
42 Kč
Přidáno
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou jedinečnou vůni, kterou mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí se k přípravě vánočního pečiva, k ovonění koláčů, sušenek, ale i k dochucení krémů či zmrzliny.
63 Kč
Přidáno
Určeno pro ochucení potravin, zejména krémů, pudinků, nápojů a sladkého pečiva. Neobsahuje cukr.
68 Kč
Přidáno
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť.
184 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
63 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
139 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
30 Kč
Přidáno
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna.