Ochucovadla, koření, sojové omáčky

Řadit podle: Ceny Názvu
39 Kč
Přidáno
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
40 Kč
Přidáno
Dobrušský kečup neobsahuje rafinovaný cukr a je bez přídavku chemických aditiv.
20 Kč
Přidáno
Kayenský pepř a chilli jsou nejostřejší ze všech ostrých koření.
56 Kč
Přidáno
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel.
33 Kč
Přidáno
Kari koření se používá především v indické, thajské, indonéské kuchyni, ale i v mnoha jídlech dalších světových kuchyní.
19 Kč
Přidáno
Kari je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách.
47 Kč
Přidáno
Elettaria cardamomum
56 Kč
Přidáno
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla.
23 Kč
Přidáno
Přírodní sladidlo, má příjemně karamelovou chuť, je vhodný do silných čajů, které chuťově zakulacuje.
166 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
568 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
182 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
33 Kč
Přidáno
Jalovec je oblíbeným kořením myslivců a nezbytnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do tmavých omáček, k tučnému vepřovému a skopovému masu, do marinád, ke grilování apod.
49 Kč
Přidáno
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního. Dále na tmavé maso, ponejvíce skopové a zvěřinu, do naložené sledkokyselé zeleniny a kompotů.
37 Kč
Přidáno
Hřebíček je velmi aromatické koření.
67 Kč
Přidáno
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, pitná voda, fruktóza-15%, jedlá sůl (3,5%), směs bylin a koření
54 Kč
Přidáno
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, jedlá sůl 3,5%, směs bylin a koření
46 Kč
Přidáno
Hořčice speciální dijonská.
62 Kč
Přidáno
Složení: hořčičné semeno,(bílé mleté, černé celé) červené víno- 21,1%, ocet vinný bílý, fruktóza-15%, pitná voda,sůl- 3,2%, směs bylin a koření.
24 Kč
Přidáno
Černá hořčice se používá především do pokrmů indické kuchyně, kde je vhodné ji předem opražit na oleji.
14 Kč
Přidáno
Hořčice je palčivé koření, které nemá výraznou vůni. Bílá hořčice se používá ke kořenění nakládaných okurek a zeleniny v kyselém nálevu, k přípravě marinád a nálevů do salátů, ale i ke kořenění minutek.
37 Kč
Přidáno
Složení. sušená kořenová zelenina (mrkev, pastiňák, pórek, celer)
45 Kč
Přidáno
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.
37 Kč
Přidáno
Originální směs koření vhodná k přípravě řeckých jídel gyros a souvlaki. Dovezeno z Řecka
27 Kč
Přidáno
Směs tradičně používaná ke grilování masa - řecký Gyros.
24 Kč
Přidáno
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukou a kořením určený k snadné a rychlé přípravě guláše nebo gulášové polévky.
16 Kč
Přidáno
Vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa.
42 Kč
Přidáno
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
62 Kč
Přidáno
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.
356 Kč
Přidáno
Ghí je máselný tuk připravený přepuštěním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
329 Kč
Přidáno
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.
168 Kč
Přidáno
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.
20 Kč
Přidáno
Indická "domácí směs" je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky.
18 Kč
Přidáno
Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Kari hodí ke kořenění různých pokrmů i vegetariánských. Pochází z Rajasthanu v severovýchodní Indii. Směs je vhodné na začátku přípravy opražit na oleji.
41 Kč
Přidáno
Artemisia dracunculus. Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
114 Kč
Přidáno
Sladidlo rostlinného původu bez kalorií. S nulovým glykemickým indexem.
68 Kč
Přidáno
Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán.
98 Kč
Přidáno
Bylinná směs Dobrá nálada je pikantně aromatická, obsahuje česnek, dobromysl, bazalku, rozmarýn a malé množství soli.
20 Kč
Přidáno
Divočina je směs koření a bylinek k úpravě masa „na divoko“. Hodí se k nakládání masa, k pečení i úpravě minutek, a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např. „kuřete na divoko“.
202 Kč
Přidáno
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství.
54 Kč
Přidáno
Zkuste bílý cukr nahradit datlovým sirupem! Tato zdravá přírodní alternativa sladidla, která se vyrábí z přezrálých datlí, má výraznou chuť a svou konzistencí a barvou připomíná med.
71 Kč
Přidáno
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství.