Ochucovadla, koření, sojové omáčky
Olej, Ocet
Bujóny a droždí
Sůl
Sladidla, slady, sirupy
Přípravky k nakládání a zavařování
Shoyu, tamari
Hořčice, kečup
Miso
Umeboshi
Koření
37 Kč
Přidáno
Složení. sušená kořenová zelenina (mrkev, pastiňák, pórek, celer)
14 Kč
Přidáno
Hořčice je palčivé koření, které nemá výraznou vůni. Bílá hořčice se používá ke kořenění nakládaných okurek a zeleniny v kyselém nálevu, k přípravě marinád a nálevů do salátů, ale i ke kořenění minutek.
24 Kč
Přidáno
Černá hořčice se používá především do pokrmů indické kuchyně, kde je vhodné ji předem opražit na oleji.
62 Kč
Přidáno
Složení: hořčičné semeno,(bílé mleté, černé celé) červené víno- 21,1%, ocet vinný bílý, fruktóza-15%, pitná voda,sůl- 3,2%, směs bylin a koření.
54 Kč
Přidáno
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, jedlá sůl 3,5%, směs bylin a koření
67 Kč
Přidáno
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, pitná voda, fruktóza-15%, jedlá sůl (3,5%), směs bylin a koření
49 Kč
Přidáno
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního. Dále na tmavé maso, ponejvíce skopové a zvěřinu, do naložené sledkokyselé zeleniny a kompotů.
33 Kč
Přidáno
Jalovec je oblíbeným kořením myslivců a nezbytnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do tmavých omáček, k tučnému vepřovému a skopovému masu, do marinád, ke grilování apod.
182 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
568 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
166 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
23 Kč
Přidáno
Přírodní sladidlo, má příjemně karamelovou chuť, je vhodný do silných čajů, které chuťově zakulacuje.
33 Kč
Přidáno
Kari koření se používá především v indické, thajské, indonéské kuchyni, ale i v mnoha jídlech dalších světových kuchyní.
56 Kč
Přidáno
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel.
40 Kč
Přidáno
Dobrušský kečup neobsahuje rafinovaný cukr a je bez přídavku chemických aditiv.
39 Kč
Přidáno
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
22 Kč
Přidáno
kmín celý vypěstovaný na farmě Marcely a Martina Ležákových pod Hostýnskými vrchy na Zlínsku.
14 Kč
Přidáno
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva.
59 Kč
Přidáno
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva.
16 Kč
Přidáno
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
16 Kč
Přidáno
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva.
24 Kč
Přidáno
Tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí většiny průmyslově vyráběných perníků.
45 Kč
Přidáno
Mahá koření je vyvážená směs koření s prastarou tradicí. Dodá jídlu výbornou chuť a má léčivé účinky. Podporuje činnost střev a žaludku, harmonizuje trávení, redukuje plynatost.
35 Kč
Přidáno
Tato směs obsahuje koření a bylinky, které se k bramborám skvěle hodí a umí z nich vykouzlit výborný pokrm.
16 Kč
Přidáno
Směs koření neobsahuje sůl ani glutaman ani jiné chemické přísady.
21 Kč
Přidáno
Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť Vaší pizzy.
65 Kč
Přidáno
Koření na pizzu a těstoviny je určeno již podle názvu k dochucení klasických jídel Itálie. Pizze, těstovinám a lasagním dodá toto koření chuť, kterou člověk mimo Itálii často velmi těžce hledá.
20 Kč
Přidáno
Koření na ryby je směs bylinek a koření s přísadou soli a kys. citronové k úpravě ryb pečením, smažením, grilováním i dušením.
33 Kč
Přidáno
Tradiční směs koření, která se používá ke kořenění svařeného vína na jižní Moravě.
44 Kč
Přidáno
Koření pěti vůní je směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa, drůbeže a k ochucení marinád.
37 Kč
Přidáno
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.