Ochucovadla, koření, sojové omáčky

Řadit podle: Ceny Názvu
20 Kč
Přidáno
Potravinářská kyselina citronová se používá k okyselení hodně sladkého ovoce při přípravě marmelád a kompotů, nebo salátů.
20 Kč
Přidáno
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných koláčů a sušenek. Můžeme jej použít na dochucení ranní kaše, k ovonění krémů nebo horké čokolády.
20 Kč
Přidáno
Majoránka pochází původně ze středomořské oblasti a staří Řekové ji považovali za symbol štěstí.
21 Kč
Přidáno
Chicken masala je indická ostřejší směs na kuře, která se ale hodí podobně jako Kari ke kořenění i jiných, také vegetariánských pokrmů.
21 Kč
Přidáno
Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť Vaší pizzy.
21 Kč
Přidáno
Kopr je nezbytná přísada koprové omáčky nebo polévky Kulajdy.
21 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
22 Kč
Přidáno
Jemně mletá himálajská černá sůl. Tradiční pomocník v kuchyni při dochucování.
22 Kč
Přidáno
Kamenná sůl nerafinovaná.
22 Kč
Přidáno
Nové koření se používá do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.
22 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření.
22 Kč
Přidáno
kmín celý vypěstovaný na farmě Marcely a Martina Ležákových pod Hostýnskými vrchy na Zlínsku.
23 Kč
Přidáno
Mírně pikantní směs ke grilování masa i zeleniny.
23 Kč
Přidáno
Indická ostrá směs koření, používaná k pečení masa.
23 Kč
Přidáno
Přírodní sladidlo, má příjemně karamelovou chuť, je vhodný do silných čajů, které chuťově zakulacuje.
24 Kč
Přidáno
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
24 Kč
Přidáno
Tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí většiny průmyslově vyráběných perníků.
24 Kč
Přidáno
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
24 Kč
Přidáno
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukou a kořením určený k snadné a rychlé přípravě guláše nebo gulášové polévky.
24 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
24 Kč
Přidáno
Piri piri je lehce pikantní, mírně ostrá kořenící směs, která se nejčastěji používá na pečené kuře, ale má takřka univerzální využití. Hodí se do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť.
24 Kč
Přidáno
Černá hořčice se používá především do pokrmů indické kuchyně, kde je vhodné ji předem opražit na oleji.
25 Kč
Přidáno
Známá bulharská směs bylinek,která se používá ke kořenění masitých i zeleninových pokrmů.Obsahuje sůl.
25 Kč
Přidáno
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
25 Kč
Přidáno
Směs koření s malým množstvím soli. N
26 Kč
Přidáno
Římský kmín – šabrej – je příbuzný kmínu kořennému.
27 Kč
Přidáno
Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku.
27 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
27 Kč
Přidáno
Směs tradičně používaná ke grilování masa - řecký Gyros.
27 Kč
Přidáno
Používá se hlavně v Indii, Turecku, na Středním Východě ke kořenění zeleniny, luštěnin, chleba, jogurtů, sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do jogurtového dressingu.
27 Kč
Přidáno
Římský kmín – šabrej – je příbuzný kmínu kořennému.
28 Kč
Přidáno
Země původu: Česko
28 Kč
Přidáno
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
28 Kč
Přidáno
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu minutek, do gulášů a omáček.
28 Kč
Vyprodáno
Složení: 100% třtinový cukr
29 Kč
Přidáno
Vhodné k dochucení salátů a dalších pokrmů, k pití naředěné vodou nebo do koupelí.
29 Kč
Přidáno
Sušenou cibuli používáme k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny.
30 Kč
Přidáno
Směs koření používaná především v řecké kuchyni.
30 Kč
Přidáno
Muškátový oříšek koření svou sladko pálivou ostrostí značné množství rozličných jídel. Není vhodný pro děti.
30 Kč
Přidáno
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna.
30 Kč
Přidáno
Sušený a najemno mletý kořen kurkumy používáme jako koření, často v kombinaci se zázvorem a pepřem a do kari směsí.
33 Kč
Přidáno
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta.