Ochucovadla, koření, sojové omáčky

Řadit podle: Ceny Názvu
41 Kč
Přidáno
Zeleninové ochucovadlo pokrmů, neobsahuje látky zvýrazňující chuť.
115 Kč
Přidáno
Mořská sůl zauzená
56 Kč
Přidáno
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
19 Kč
Přidáno
Směs koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná).
99 Kč
Přidáno
Síla květů je určena na vše sladké – je jedno, jestli teplé nebo studené – barevné květy dokáží okouzlit.
98 Kč
Přidáno
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva.
63 Kč
Přidáno
Je využíván ke zdravému slazení, zahušťování, jako pojivo, k ochucování, jako částečná náhrada medu atd.
20 Kč
Přidáno
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných koláčů a sušenek. Můžeme jej použít na dochucení ranní kaše, k ovonění krémů nebo horké čokolády.
21 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
54 Kč
Přidáno
Cinnamomum verum
268 Kč
Přidáno
Cinnamomum verum
22 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření.
50 Kč
Přidáno
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia.
63 Kč
Přidáno
Mletá skořice, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.
15 Kč
Přidáno
Chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných luštěnin.
68 Kč
Přidáno
Na přípravu salátů, pokrmů z kuskusu a bulguru.
113 Kč
Přidáno
Šafrán je nejdražším kořením na světě.
124 Kč
Přidáno
Rýžový slad je přírodní sladidlo. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla.
199 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
88 Kč
Přidáno
Rýžový sirup se vyrábí přirozenou fermentací rýže.
71 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
55 Kč
Přidáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.
17 Kč
Přidáno
Listy rozmarýnu jsou velmi aromatické silné koření.
15 Kč
Přidáno
Směs koření, která je pro své vlastnosti a účinky určena k širšímu použití v oblasti racionální výživy k usnadnění ztrávení především tučných a nadýmavých pokrmů.
18 Kč
Přidáno
Vyvážená zeleninová směs typu Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni především ke kořenění všech druhů masa. Neobsahuje žádné chemické přísady ani sůl.
34 Kč
Přidáno
Složení: Rajčata (22 % sušiny).
42 Kč
Přidáno
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů.
44 Kč
Přidáno
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa.
46 Kč
Přidáno
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů.
141 Kč
Přidáno
Stačí přidat pouze horkou vodu a ihned máte k dispozici kvalitní a rychle připravenou Miso polévku klasické chuti. Exotická pochoutka.
232 Kč
Přidáno
Poctivé Ghí z Vysočiny - kvalitní přepuštěné máslo pro smažení bez přepalování.
44 Kč
Přidáno
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky.
24 Kč
Přidáno
Piri piri je lehce pikantní, mírně ostrá kořenící směs, která se nejčastěji používá na pečené kuře, ale má takřka univerzální využití. Hodí se do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť.
11 Kč
Přidáno
Sušený drcený petrželový list nahradí po celý rok zelenu petrželu do polévek, salátů i pomazánek.
67 Kč
Přidáno
Veganské perníkové koření nese ve své vůni teplé tóny skořice a hřebíčku.
27 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
66 Kč
Přidáno
Sečuánský pepř pochází z číny, není příbuzný s pepři z pepřovníku. Používá se především v čínské, indické a japonské kuchyni. Je spíše aromatický, než ostrý.
44 Kč
Přidáno
Schinus molle
16 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
17 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti. Všechny tyto pepře mají podobnou peprnou chuť. Bílý pepř je jemnější, zelený vonnější. Lze je používat i ve směsi.
33 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
33 Kč
Přidáno
Paštikové koření je od značky BENKOR. Koření je bez lepku. Skládá se z cibule, pepře zeleného, koriandru, muškátového ořechu, bazalky, bobkového listu, nového koření, hřebíčku a skořice. Vyrobte si paštiku v pohodlí domova.