Cukr, sirupy a sladidla
71 Kč
Přidáno
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny.
42 Kč
Přidáno
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou jedinečnou vůni, kterou mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí se k přípravě vánočního pečiva, k ovonění koláčů, sušenek, ale i k dochucení krémů či zmrzliny.
205 Kč
Přidáno
Nektar z květů rostlin. Snadno stravitelný díky obsahu jednoduchých cukrů - glukózy a fruktózy.
230 Kč
Přidáno
Pomalu krystalizující med s vysokým obsah fruktózy. Obsahuje minimum pylu - vhodnější pro pylové alergiky.
215 Kč
Přidáno
Lipový med, oblíbený při nachlazení. Je pestré, "ostré" a někdy až nahořklé chuti. Oblíbený při nachlazení.
205 Kč
Přidáno
Květový med specielně upravený do pastovité konzistence a to mechanicky-bez zahřívání. Uchovává si tím tedy všechny své cenné látky a v průběhu času se již jeho konzistence nemění – nekrystalizuje.Snadno se roztírá, ale neteče.
245 Kč
Přidáno
Směs nektaru a medovice pocházejících převážně z lesní flóry.
265 Kč
Vyprodáno
Med vytvořený včelami z výměšků mšic, mer a křísů. Tmavší zbarvení pro obsah rostlinných barviv. Vyšší obsah fruktózy, dextrinů a minerálních látek.