Konzervované potraviny

Řadit podle: Ceny Názvu
41 Kč
Přidáno
Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Je výborná do polévek, zeleninových směsí, kari, salátů a pomazánek, z nichž nejznámější je vynikající pomazánka hummus.
28 Kč
Přidáno
Složení: Rehydratovaná cizrna, voda, jedlá sůl, antioxidant: kyselina askorbová
27 Kč
Přidáno
Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu je vynikající řešení pro ty, kterým vadí zdlouhavé namáčení a vaření luštěnin.
43 Kč
Přidáno
Zelená čočka ve slaném nálevu je ideální pro chvíle, kdy potřebujeme mít rychle uvařeno.
44 Kč
Přidáno
Bílé fazole cannellini ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů.
43 Kč
Přidáno
Černé fazole ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
41 Kč
Přidáno
Sterilované červené fazole druhu červená ledvina ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů.
56 Kč
Přidáno
Bílé fazole v rajčatové omáčce jsou ideální ve chvíli, kdy nemáme čas či chuť k dlouhému vaření. Podáváme je jako přílohu, do pokrmů tex-mex kuchyně či jen tak s pečivem.
56 Kč
Přidáno
Směs pěti aromatických druhů fazolí, papriky a kukuřice v jemné rajčatové omáčce.
55 Kč
Přidáno
Přirozená sladkost této kukuřice je daná použitou odrůdou kukuřice cukrové.
58 Kč
Přidáno
Sterilované obří fazole druhu fazol šarlatový, také nazývané ohnivé fazole, se hodí k rychlé a snadné přípravě zdravých pokrmů.
51 Kč
Přidáno
Černé olivy s peckou. Pochází z oblasti Kalamata v jižním Řecku.
73 Kč
Přidáno
Vypeckované zelené olivy, vypeckované černé olivy Kalamata marinované ve směsi koření (páliva paprika, oregano, máta).
50 Kč
Přidáno
Charakteristika: vypeckované olivy ve vakuovaném sáčku.
44 Kč
Přidáno
Směs luštěnin ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí, mexických pokrmů a salátů.
50 Kč
Přidáno
Sója edamamé se sklízí ve chvíli, kdy jsou lusky ještě mladé, zelené, nasládlé a křupavé.