Koření
31 Kč
Přidáno
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna.
68 Kč
Přidáno
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť.
63 Kč
Přidáno
Určeno pro ochucení potravin, zejména krémů, pudinků, nápojů a sladkého pečiva. Neobsahuje cukr.
15 Kč
Přidáno
Používá se do uzenin, k vepřovým a skopovým pečením, do paštik, zeleninových polévek, ke zvěřině, k játrům a do telecího. Je nepostradatelný na přípravu marinád k nakládání masa a na grilování.
54 Kč
Přidáno
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
41 Kč
Přidáno
Zeleninové ochucovadlo pokrmů, neobsahuje látky zvýrazňující chuť.
63 Kč
Přidáno
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
19 Kč
Přidáno
Směs koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná).
99 Kč
Přidáno
Síla květů je určena na vše sladké – je jedno, jestli teplé nebo studené – barevné květy dokáží okouzlit.
21 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
49 Kč
Přidáno
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia.
67 Kč
Přidáno
Mletá skořice, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.
15 Kč
Přidáno
Chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných luštěnin.
15 Kč
Přidáno
Směs koření, která je pro své vlastnosti a účinky určena k širšímu použití v oblasti racionální výživy k usnadnění ztrávení především tučných a nadýmavých pokrmů.
18 Kč
Přidáno
Vyvážená zeleninová směs typu Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni především ke kořenění všech druhů masa. Neobsahuje žádné chemické přísady ani sůl.
24 Kč
Přidáno
Piri piri je lehce pikantní, mírně ostrá kořenící směs, která se nejčastěji používá na pečené kuře, ale má takřka univerzální využití. Hodí se do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť.
13 Kč
Přidáno
Sušený drcený petrželový list nahradí po celý rok zelenu petrželu do polévek, salátů i pomazánek.
81 Kč
Přidáno
Veganské perníkové koření nese ve své vůni teplé tóny skořice a hřebíčku.
27 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
16 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
18 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti. Všechny tyto pepře mají podobnou peprnou chuť. Bílý pepř je jemnější, zelený vonnější. Lze je používat i ve směsi.
33 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
33 Kč
Přidáno
Paštikové koření je od značky BENKOR. Koření je bez lepku. Skládá se z cibule, pepře zeleného, koriandru, muškátového ořechu, bazalky, bobkového listu, nového koření, hřebíčku a skořice. Vyrobte si paštiku v pohodlí domova.
49 Kč
Přidáno
Capsicum annuum. Na ochucení grilovaných a dušených mas.
38 Kč
Přidáno
Tato špičková voňavá paprika chutí připomíná zralé červené papriky a byla namleta z plodů uzrálých ve slunné Murcii.
17 Kč
Přidáno
Paprika se hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek apod.
66 Kč
Přidáno
Capsicum annuum. Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.
14 Kč
Přidáno
Oregano - dobromysl obecná je nejen rostlinou kořeninovou, ale také léčivou.