Shoyu, tamari
61 Kč
Přidáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.
287 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
54 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
95 Kč
Přidáno
Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější
88 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
205 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
184 Kč
Přidáno
Yamato shoyu vyrábí rodina Yamato v Kanazawě již po několik generací tradičním způsobem - fermentací.
63 Kč
Přidáno
Yamato shoyu vyrábí rodina Yamato v Kanazawě již po několik generací tradičním způsobem - fermentací.
139 Kč
Přidáno
Yamato shoyu vyrábí rodina Yamato v Kanazawě již po několik generací tradičním způsobem - fermentací.