Shoyu, miso, tamari
130 Kč
Přidáno
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou.
189 Kč
Přidáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů.
148 Kč
Přidáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
114 Kč
Přidáno
Používá se především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je.
49 Kč
Přidáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.
61 Kč
Vyprodáno
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.
83 Kč
Přidáno
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.
295 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
66 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
130 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
212 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
65 Kč
Přidáno
K ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.
143 Kč
Přidáno
K ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.