Shoyu, miso, tamari
130 Kč
Vyprodáno
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou.
189 Kč
Vyprodáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů.
148 Kč
Vyprodáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
114 Kč
Přidáno
Používá se především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je.
49 Kč
Vyprodáno
Růžová voda je vyrobena destilací z divokých chemicky neošetřených růží.
115 Kč
Přidáno
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.
295 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
66 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
105 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
212 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
189 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
65 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
143 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.