Ochucovadla, koření, sojové omáčky









31 Kč
Přidáno
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna.
139 Kč
Přidáno
Yamato shoyu vyrábí rodina Yamato v Kanazawě již po několik generací tradičním způsobem - fermentací.
63 Kč
Přidáno
Yamato shoyu vyrábí rodina Yamato v Kanazawě již po několik generací tradičním způsobem - fermentací.
184 Kč
Přidáno
Yamato shoyu vyrábí rodina Yamato v Kanazawě již po několik generací tradičním způsobem - fermentací.
68 Kč
Přidáno
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť.
65 Kč
Přidáno
Určeno pro ochucení potravin, zejména krémů, pudinků, nápojů a sladkého pečiva. Neobsahuje cukr.
85 Kč
Přidáno
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek.
44 Kč
Přidáno
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek.
173 Kč
Přidáno
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso. Jsou velmi slané a vhodné jako příležitostná pochoutka.
155 Kč
Přidáno
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.
15 Kč
Přidáno
Používá se do uzenin, k vepřovým a skopovým pečením, do paštik, zeleninových polévek, ke zvěřině, k játrům a do telecího. Je nepostradatelný na přípravu marinád k nakládání masa a na grilování.
54 Kč
Přidáno
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
205 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
111 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
95 Kč
Přidáno
Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější
54 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
287 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
18 Kč
Přidáno
Nerafinovaná mořská sůl se získává přirozeným odpařováním mořské vody v uměle vytvořených solných jezírcích na chráněném mořském pobřeží.
18 Kč
Přidáno
Nerafinovaná mořská sůl se získává přirozeným odpařováním mořské vody v uměle vytvořených solných jezírcích na chráněném mořském pobřeží.
48 Kč
Přidáno
Přírodně jodovaná mořská sůl je skutečně ojedinělý výrobek.
21 Kč
Přidáno
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
77 Kč
Přidáno
Je všestranně použitý výrobek, sůl je vhodná zejména pro dochucení a dokončení salátů, polévek, omáček a zeleniny, ke grilování masa i zeleniny, stejně tak je ideální pro bylinkový tvaroh a bylinkové máslo.
63 Kč
Přidáno
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí.
41 Kč
Přidáno
Zeleninové ochucovadlo pokrmů, neobsahuje látky zvýrazňující chuť.
63 Kč
Přidáno
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
19 Kč
Přidáno
Směs koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná).
105 Kč
Přidáno
Síla květů je určena na vše sladké – je jedno, jestli teplé nebo studené – barevné květy dokáží okouzlit.