Přísady na vaření a pečení

Řadit podle: Ceny Názvu
19 Kč
Přidáno
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
110 Kč
Přidáno
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy.
104 Kč
Přidáno
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr.
95 Kč
Přidáno
To, že je možné ještě zlepšit vybranou chuť kávy, se ví v Orientu již dlouho.
95 Kč
Přidáno
Určeno na dochucení zeleninových jídel, světlého masa nebo drůbeže.
24 Kč
Přidáno
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
86 Kč
Přidáno
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
163 Kč
Přidáno
Avokádový olej z provincie Limpopo v Jižní Africe.
22 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
37 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
63 Kč
Přidáno
Balsamico ocet je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie.
28 Kč
Přidáno
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
14 Kč
Přidáno
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky.
23 Kč
Přidáno
Indická ostrá směs koření, používaná k pečení masa.
12 Kč
Přidáno
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
38 Kč
Přidáno
Vyvážený zeleninový bujón dodá vašim jídlům skvělou chuť.
35 Kč
Přidáno
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
20 Kč
Přidáno
Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k minutkám a samozřejmě na pečivo.
54 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
117 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
38 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
28 Kč
Přidáno
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu minutek, do gulášů a omáček.
86 Kč
Přidáno
Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů.
98 Kč
Přidáno
Toto přírodní tekuté sladidlo se získává z kořene čekanky. Je velmi oblíbené pro svůj vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index.
27 Kč
Přidáno
Používá se hlavně v Indii, Turecku, na Středním Východě ke kořenění zeleniny, luštěnin, chleba, jogurtů, sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do jogurtového dressingu.
50 Kč
Přidáno
Listy medvědího česneku mají jemnější chuť a jsou lépe snášeny těmi, kdo špatně tráví běžný česnek.
27 Kč
Přidáno
Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku.
39 Kč
Přidáno
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
21 Kč
Přidáno
Chicken masala je indická ostřejší směs na kuře, která se ale hodí podobně jako Kari ke kořenění i jiných, také vegetariánských pokrmů.
44 Kč
Přidáno
Capsicum frutescens
33 Kč
Přidáno
Capsicum frutescens
17 Kč
Přidáno
Chilli je nejostřejší ze všech ostrých koření.
19 Kč
Přidáno
Směs koření do chlebového těsta.
44 Kč
Přidáno
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně.
24 Kč
Přidáno
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
47 Kč
Přidáno
Chemicky neošetřená kůra citróníku
44 Kč
Přidáno
Tato citrónová kůra je vyrobena šetrným usušením nastrouhané kůry citrónů, které nebyly chemicky ošetřeny.
62 Kč
Přidáno
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
89 Kč
Přidáno
Na výrobu zavařenin.
25 Kč
Přidáno
Známá bulharská směs bylinek,která se používá ke kořenění masitých i zeleninových pokrmů.Obsahuje sůl.
34 Kč
Přidáno
Hroznový cukr, přírodní sladidlo
69 Kč
Přidáno
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství.