Řadit podle: Ceny Názvu
12-ti bylinná sůl je mnohostranně využitelná – můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
47 Kč
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
15 Kč
To, že je možné ještě zlepšit vybranou chuť kávy, se ví v Orientu již dlouho.
62 Kč
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
23 Kč
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
64,50 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
12 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
20 Kč
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
23,50 Kč
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí. Přidává se do bylinkového másla a tvarohu, také do octa apod. Povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení.
12,50 Kč
Bazalka – „Pesto pro těstoviny“ Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně.
47 Kč
Ostrá směs koření s přídavkem soli a mouky. Směs není vhodná pro bezlepkovou dietu. Základní postup: Naklepané plátky masa hojně posypeme směsí a orestujeme po obou stranách. Můžeme i předem naložit.
15 Kč
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
9 Kč
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalk
158,50 Kč
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
28 Kč
Vyvážený zeleninový bujón Würzl dodá vašim jídlům skvělou chuť.
110 Kč
Vyvážený zeleninový bujón Würzl dodá vašim jídlům skvělou chuť.
84 Kč
Vyvážený zeleninový bujón Würzl dodá vašim jídlům skvělou chuť.
32,50 Kč
Praktické bujónové kostky pro přípravu polévek a omáček, nyní bez obsahu droždí a proto s ještě vyšším obsahem té nejlepší zeleniny v kvalitě BIO.
34,50 Kč
Univerzální bujón, který můžete použít jako hovězí vývar nebo na dochucení různých druhů polévek, omáček a šťáv k masu.
40,50 Kč
Jediný kuřecí bujón v bio kvalitě na českém trhu. Neobsahuje glutamát sodný ani další pro zdraví nevhodné látky.
38 Kč
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
28 Kč
Složení: petržel nať, sůl(34%), cibulie pepř černý a kys. citronová
16 Kč
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
50 Kč
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
111,50 Kč
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Složení: karotka, pastiňák, petržel, pažitka, celer, pórek, libeček list, kmín
28 Kč
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
31 Kč
Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa po indicku pečením, grilováním i dušením. Lze použít i k přípravě bezmasých pokrmů a nebo jako ostřejší Kari.
18 Kč
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť.
25 Kč
Chilli a kayenský pepř jsou nejostřejší ze všech ostrých koření. Celé plody používáme do nakládané zeleniny a nebo podrené jako dekorační ostré koření k masu i zelenině. Mleté koření do různých palčivých omáček, marinád, guláše.
15 Kč
Chilli a kayenský pepř jsou nejostřejší ze všech ostrých koření. Celé plody používáme do nakládané zeleniny a nebo podrené jako dekorační ostré koření k masu i zelenině. Mleté koření do různých palčivých omáček, marinád, guláše.
21 Kč
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
52 Kč
Směs koření do chlebového těsta.
15,50 Kč
Dá se použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připaluje!
15 Kč
Kouzelné koření na mořské plody, ryby a maso, polévky, zeleninu a těstoviny, omáčky a marinády, do pikantní kuchyně ale také na dezerty, pečivo a ovoce.
49,50 Kč
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
20 Kč
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
37 Kč