Řadit podle: Ceny Názvu
Složení: Kořen kuzu
153 Kč
Složení: Kořen kuzu
80 Kč
Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže.
123 Kč
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.
178 Kč
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů .
140 Kč
Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů.
58 Kč
Tradiční japonský výrobek, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
121 Kč
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.
61 Kč
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
208 Kč
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
295 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.
44 Kč
Vhodná náhrada za ocet. Podporuje trávení, eliminuje únavu.
62 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.
80 Kč
Vhodná náhrada za ocet. Podporuje trávení, eliminuje únavu.
120 Kč
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.
135 Kč
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.
154 Kč
Delikátní dochucovadlo z japonských švestek vhodné do salátů i teplé kuchyně.
49 Kč
K ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.
60 Kč
K ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.
132 Kč