Shoyu, miso, tamari, umeboshi, wasabi
130 Kč
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou.
189 Kč
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů.
148 Kč
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
61 Kč
Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů.
130 Kč
Tradiční japonský výrobek, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
61 Kč
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.
295 Kč
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
155 Kč
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.
154 Kč
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.
65 Kč
K ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.
143 Kč
K ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.