Zkuste bílý cukr nahradit datlovým sirupem! Tato zdravá přírodní alternativa sladidla, která se vyrábí z přezrálých datlí, má výraznou chuť a svou konzistencí a barvou připomíná med.
53 Kč

Přírodní sladidlo ze stévie sladké s nulovou kalorickou hodnotou, neškodí zubům a mohou ho užívat i diabetici.
120 Kč

Přírodní sladidlo ze stévie sladké v prášku - bez kalorií a přesto 200 až 300x sladší než běžný cukr. Je vhodné i pro diabetiky nebo při redukčních dietách.
189 Kč

Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
494 Kč

Je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry.
114 Kč

Přírodní sladidlo, má příjemně karamelovou chuť, je vhodný do silných čajů, které chuťově zakulacuje.
23 Kč

Melasový cukr je pro silné povahy. Má výraznou chuť a vysoký obsah melasy. Jeho lékořicová chuť je pro některé téměř nesnesitelná, jiní ji však vyhledávají. Má podobnou chuť jako melasa a můžeme jej použít místo melasy při vaření a pečení.
42 Kč

Má jemné hnědé krystalky a výbornou plnou chuť, která ovlivní chuť konečného pokrmu. Díky vyššímu obsahu melasy oproti světlejší demeraře a surovému cukru není úplně sypký.
42 Kč

Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med.
54 Kč

Tento typ cukru je sypký krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů.
27 Kč

Použití: k oslazení kaší z vloček, čajů, dezertů, na chléb apod. SLOŽENÍ: celozrnná rýže, naklíčený ječmen, koji, voda.
118 Kč

Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva.
Složení: pivovarský slad, pitná voda
68 Kč
