Řadit podle: Ceny Názvu
Ocet, který je vyrobený ze zahušťovaného moštu vinných hroznů. Balsamický ocet se dnes díky kreativitě kuchařů stal nezbytným nejenom v Itálii nebo v italských restauracích, ale i v jiných dražších restauracích po celém světě.
62,50 Kč
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván.
88,50 Kč
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%.
31,50 Kč
Jablečný ocet, přirozeně zakalený. Tento jablečný ocet vzniklý přirozrným kvašením z drcených BIO jablek, nezahřívaný. Může obsahovat kousky zákalu, které však nemají vliv na jeho kvalitu.
71 Kč
Bílý ocet kvasný vinný. Kyselost 6%. Země původu: Itálie
59 Kč