Cukr

Řadit podle: Ceny Názvu
96 Kč
Přidáno
Přírodní cukr.
42 Kč
Přidáno
Hroznový cukr, přírodní sladidlo
70 Kč
Přidáno
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství.
92 Kč
Přidáno
Přírodní cukr. Dopřejte si karamelově sladký kokosový cukr z nektaru květů kokosové palmy. Provoní každý pokrm.
41 Kč
Přidáno
Složení: krystalická fruktóza
69 Kč
Přidáno
Nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.
69 Kč
Přidáno
Nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.
9 Kč
Přidáno
Složení: fruktóza 95%, skořice (Srí Lanka) 5%.
48 Kč
Přidáno
Složení: 100% třtinový cukr
28 Kč
Přidáno
Složení: 100% třtinový cukr
39 Kč
Přidáno
Složení: 100% třtinový cukr
42 Kč
Přidáno
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy.
57 Kč
Přidáno
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med.
32 Kč
Přidáno
Tento typ cukru je sypký krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů.
64 Kč
Přidáno
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť.
8 Kč
Přidáno
Je určen jako přísada do těsta při přípravě nízkokalorických moučníků.
85 Kč
Přidáno
Výrobek je určen jako přísada do těsta. Používá se k ochucení nebo posypání pečených i nepečených moučníků a dalších sladkých pokrmů.
42 Kč
Přidáno
Složení: cukrová třtina - 100 %
50 Kč
Přidáno
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy.
20 Kč
Přidáno
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných koláčů a sušenek. Můžeme jej použít na dochucení ranní kaše, k ovonění krémů nebo horké čokolády.
42 Kč
Přidáno
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou jedinečnou vůni, kterou mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí se k přípravě vánočního pečiva, k ovonění koláčů, sušenek, ale i k dochucení krémů či zmrzliny.