Cukr

Řadit podle: Ceny Názvu
42 Kč
Přidáno
Hroznový cukr, přírodní sladidlo
70 Kč
Přidáno
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství.
90 Kč
Přidáno
Přírodní cukr. Dopřejte si karamelově sladký kokosový cukr z nektaru květů kokosové palmy. Provoní každý pokrm.
63 Kč
Přidáno
Nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.
63 Kč
Přidáno
Nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.
9 Kč
Přidáno
Složení: fruktóza 95%, skořice (Srí Lanka) 5%.
49 Kč
Přidáno
Složení: 100% třtinový cukr
28 Kč
Přidáno
Složení: 100% třtinový cukr
39 Kč
Přidáno
Složení: 100% třtinový cukr
83 Kč
Přidáno
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy.
44 Kč
Přidáno
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy.
65 Kč
Přidáno
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med.
35 Kč
Přidáno
Tento typ cukru je sypký krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů.
64 Kč
Přidáno
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť.
10 Kč
Přidáno
Je určen jako přísada do těsta při přípravě nízkokalorických moučníků.
85 Kč
Přidáno
Výrobek je určen jako přísada do těsta. Používá se k ochucení nebo posypání pečených i nepečených moučníků a dalších sladkých pokrmů.
50 Kč
Přidáno
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy.
20 Kč
Přidáno
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných koláčů a sušenek. Můžeme jej použít na dochucení ranní kaše, k ovonění krémů nebo horké čokolády.
42 Kč
Přidáno
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou jedinečnou vůni, kterou mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí se k přípravě vánočního pečiva, k ovonění koláčů, sušenek, ale i k dochucení krémů či zmrzliny.