Koření

Řadit podle: Ceny Názvu
23 Kč
Přidáno
Indická ostrá směs koření, používaná k pečení masa.
18 Kč
Přidáno
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
24 Kč
Přidáno
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
86 Kč
Přidáno
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
22 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
37 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
28 Kč
Přidáno
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
13 Kč
Přidáno
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky.
11 Kč
Přidáno
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
20 Kč
Přidáno
Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k minutkám a samozřejmě na pečivo.
27 Kč
Přidáno
Používá se hlavně v Indii, Turecku, na Středním Východě ke kořenění zeleniny, luštěnin, chleba, jogurtů, sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do jogurtového dressingu.
17 Kč
Přidáno
Chilli je nejostřejší ze všech ostrých koření.
24 Kč
Přidáno
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
67 Kč
Přidáno
Je směs koření k přípravě indického bílého čaje (Yogi čaje).
20 Kč
Přidáno
Indická "domácí směs" je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky.
16 Kč
Přidáno
Vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa.
24 Kč
Přidáno
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukou a kořením určený k snadné a rychlé přípravě guláše nebo gulášové polévky.
19 Kč
Přidáno
Kari je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách.
54 Kč
Přidáno
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva.
15 Kč
Přidáno
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
27 Kč
Přidáno
Římský kmín – šabrej – je příbuzný kmínu kořennému.
21 Kč
Přidáno
Kopr je nezbytná přísada koprové omáčky nebo polévky Kulajdy.
16 Kč
Přidáno
Směs koření neobsahuje sůl ani glutaman ani jiné chemické přísady.
11 Kč
Přidáno
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní.
12 Kč
Přidáno
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní.
10 Kč
Přidáno
Majoránka zjemňuje chuť játrových knedlíčků, téměř všech polévek, především bramborové, gulášové, hrachové a jiných. Je vhodná do mletého masa, luštěnin, do rybích salátů atd.
42 Kč
Přidáno
Muškátovým květem kořeníme pudinky, kompoty, tvarohové moučníky.
13 Kč
Přidáno
Oregano - dobromysl obecná je nejen rostlinou kořeninovou, ale také léčivou.
20 Kč
Přidáno
Kořenící směs, která dodá pokrmu orientální příchuť.
17 Kč
Přidáno
Paprika se hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek apod.
33 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti.
17 Kč
Přidáno
Pepř černý, bílý a zelený pocházejí ze stejné rostliny, jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti. Všechny tyto pepře mají podobnou peprnou chuť. Bílý pepř je jemnější, zelený vonnější. Lze je používat i ve směsi.
11 Kč
Přidáno
Sušený drcený petrželový list nahradí po celý rok zelenu petrželu do polévek, salátů i pomazánek.
19 Kč
Přidáno
Směs koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná).
14 Kč
Přidáno
Používá se do uzenin, k vepřovým a skopovým pečením, do paštik, zeleninových polévek, ke zvěřině, k játrům a do telecího. Je nepostradatelný na přípravu marinád k nakládání masa a na grilování.
30 Kč
Přidáno
Směs koření používaná především v řecké kuchyni.
35 Kč
Přidáno
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
54 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
117 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
38 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Složení: karotka, pastiňák, petržel, pažitka, celer, pórek, libeček list, kmín
26 Kč
Přidáno
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu minutek, do gulášů a omáček.
48 Kč
Přidáno
Listy medvědího česneku mají jemnější chuť a jsou lépe snášeny těmi, kdo špatně tráví běžný česnek.