Koření

Řadit podle: Ceny Názvu
18 Kč
Přidáno
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
32 Kč
Přidáno
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.
24 Kč
Přidáno
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
86 Kč
Přidáno
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
62 Kč
Přidáno
Dekorativní hvězdičky badyánu dodají pokrmům lehce nasládlé, kořeněné aroma i chuť.
21 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
35 Kč
Přidáno
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
26 Kč
Přidáno
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
13 Kč
Přidáno
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky.
29 Kč
Přidáno
Laurus nobilis
11 Kč
Přidáno
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
41 Kč
Přidáno
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
19 Kč
Přidáno
Složení: petržel nať, sůl(34%), cibulie pepř černý a kys. citronová
35 Kč
Přidáno
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
54 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
117 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
38 Kč
Přidáno
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Složení: karotka, pastiňák, petržel, pažitka, celer, pórek, libeček list, kmín
26 Kč
Přidáno
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu minutek, do gulášů a omáček.
25 Kč
Přidáno
Používá se hlavně v Indii, Turecku, na Středním Východě ke kořenění zeleniny, luštěnin, chleba, jogurtů, sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do jogurtového dressingu.
48 Kč
Přidáno
Listy medvědího česneku mají jemnější chuť a jsou lépe snášeny těmi, kdo špatně tráví běžný česnek.
25 Kč
Přidáno
Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku.
39 Kč
Přidáno
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
21 Kč
Přidáno
Chicken masala je indická ostřejší směs na kuře, která se ale hodí podobně jako Kari ke kořenění i jiných, také vegetariánských pokrmů.
44 Kč
Přidáno
Capsicum frutescens
33 Kč
Přidáno
Capsicum frutescens
16 Kč
Přidáno
Chilli je nejostřejší ze všech ostrých koření.
18 Kč
Přidáno
Směs koření do chlebového těsta.
44 Kč
Přidáno
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně.
23 Kč
Přidáno
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
44 Kč
Přidáno
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
24 Kč
Přidáno
Známá bulharská směs bylinek,která se používá ke kořenění masitých i zeleninových pokrmů.Obsahuje sůl.
64 Kč
Přidáno
Je směs koření k přípravě indického bílého čaje (Yogi čaje).
20 Kč
Přidáno
Směs koření a bylinek ke kořenění masa "na divoko". Hodí se k nakládání masa i úpravě minutek a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např."kuřete na divoko".
31 Kč
Přidáno
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
15 Kč
Přidáno
Fenykl patří do vánočního pečiva, perníku koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny zvláště do červené řepy. Používá se k přípravě bylinných čajů proti nadýmání, podporuje trávení a tvorbu mateřského mléka.
17 Kč
Přidáno
Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Kari hodí ke kořenění různých pokrmů i vegetariánských. Pochází z Rajasthanu v severovýchodní Indii. Směs je vhodné na začátku přípravy opražit na oleji.
19 Kč
Přidáno
Indická "domácí směs" je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky.
36 Kč
Přidáno
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.
62 Kč
Přidáno
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.
38 Kč
Přidáno
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.
15 Kč
Přidáno
Vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa.
23 Kč
Přidáno
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukou a kořením určený k snadné a rychlé přípravě guláše nebo gulášové polévky.