Řadit podle: Ceny Názvu
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
15 Kč
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
23 Kč
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
64,50 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
12 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
21 Kč
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
23,50 Kč
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí. Přidává se do bylinkového másla a tvarohu, také do octa apod. Povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení.
12,50 Kč
Ostrá směs koření s přídavkem soli a mouky. Směs není vhodná pro bezlepkovou dietu. Základní postup: Naklepané plátky masa hojně posypeme směsí a orestujeme po obou stranách. Můžeme i předem naložit.
15 Kč
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
9 Kč
Složení: petržel nať, sůl(34%), cibulie pepř černý a kys. citronová
16 Kč
Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa po indicku pečením, grilováním i dušením. Lze použít i k přípravě bezmasých pokrmů a nebo jako ostřejší Kari.
18 Kč
Chilli a kayenský pepř jsou nejostřejší ze všech ostrých koření. Celé plody používáme do nakládané zeleniny a nebo podrené jako dekorační ostré koření k masu i zelenině. Mleté koření do různých palčivých omáček, marinád, guláše.
15 Kč
Chilli a kayenský pepř jsou nejostřejší ze všech ostrých koření. Celé plody používáme do nakládané zeleniny a nebo podrené jako dekorační ostré koření k masu i zelenině. Mleté koření do různých palčivých omáček, marinád, guláše.
21 Kč
Směs koření do chlebového těsta.
15,50 Kč
Dá se použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připaluje!
15 Kč
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
24 Kč
Tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku DEKO. Obsahuje sůl, kyselinu benzoovou, extrakt koření a celé koření. S tímto přípravkem lze nakládat okurky, zeleninu i houby, a to i za studena bez sterilizace.
7 Kč
Směs koření a bylinek ke kořenění masa "na divoko". Hodí se k nakládání masa i úpravě minutek a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např."kuřete na divoko".
18 Kč
Je směs koření k přípravě indického bílého čaje (Yogi čaje).
39 Kč
Fenykl patří do vánočního pečiva, perníku koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny zvláště do červené řepy. Používá se k přípravě bylinných čajů proti nadýmání, podporuje trávení a tvorbu mateřského mléka.
14 Kč
Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Kari hodí ke kořenění různých pokrmů i vegetariánských. Pochází z Rajasthanu v severovýchodní Indii. Směs je vhodné na začátku přípravy opražit na oleji.
15 Kč
Indická "domácí směs" je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky. Je to universální směs pro indické pokrmy masité i vegetariánské.
17 Kč
Vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa.
13 Kč
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukou a kořením určený k snadné a rychlé přípravě guláše nebo gulášové polévky.
17 Kč
Směs tradičně používaná ke grilování masa - řecký Gyros. Hodí se ale podle fantasie i do různých jiných pokrmů, včetně zeleninových. Obsahuje bylinky, koření, sůl a dextrosu.
22 Kč
Hořčice je palčivé koření, které nemá výraznou vůni. Bílá hořčice se používá ke kořenění nakládaných okurek a zeleniny v kyselém nálevu, k přípravě marinád a nálevů do salátů, ale i ke kořenění minutek.
9 Kč
Černá hořčice se používá především do pokrmů indické kuchyně, kde je vhodné ji předem opražit na oleji.
21 Kč
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního. Dále na tmavé maso, ponejvíce skopové a zvěřinu, do naložené sledkokyselé zeleniny a kompotů.
36,50 Kč
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního. Dále na tmavé maso, ponejvíce skopové a zvěřinu, do naložené sledkokyselé zeleniny a kompotů.
49 Kč
Jalovec je oblíbeným kořením myslivců a nezbytnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do tmavých omáček, k tučnému vepřovému a skopovému masu, do marinád, ke grilování apod.
25 Kč
Kari je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách. Každá indická hospodyně míchá vlastní Kari. Naše Kari je směs indického typu zjemněná tak, aby byla přijatelná pro strávníky zvyklé na českou kuchyni.
15 Kč
Kayenský pepř a chilli jsou nejostřejší ze všech ostrých koření.
18 Kč
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
12 Kč
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva.
13 Kč
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
15 Kč
Tento výrobek obsahuje Český kmín, který je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
14 Kč