Ochucovadla, koření, sojové omáčky

Řadit podle: Ceny Názvu
71 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
88 Kč
Přidáno
Rýžový sirup se vyrábí přirozenou fermentací rýže.
124 Kč
Přidáno
Rýžový slad je přírodní sladidlo. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla.
56 Kč
Přidáno
Šafrán je nejdražším kořením na světě. Už malé množství výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže. Zkuste přidat pár blizen šafránu do rizota či drůbeží polévky, kulinářský zážitek zaručen!
68 Kč
Přidáno
Na přípravu salátů, pokrmů z kuskusu a bulguru.
15 Kč
Přidáno
Chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných luštěnin.
91 Kč
Přidáno
Kořenící přípravek bez přídavku kuchyňské soli, nasládlá rajčatová libečková
61 Kč
Přidáno
Mletá skořice, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.
50 Kč
Přidáno
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia.
22 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření.
268 Kč
Přidáno
Cinnamomum verum
54 Kč
Přidáno
Cinnamomum verum
21 Kč
Přidáno
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
20 Kč
Přidáno
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných koláčů a sušenek. Můžeme jej použít na dochucení ranní kaše, k ovonění krémů nebo horké čokolády.
63 Kč
Přidáno
Je využíván ke zdravému slazení, zahušťování, jako pojivo, k ochucování, jako částečná náhrada medu atd.
98 Kč
Přidáno
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva.
99 Kč
Přidáno
Síla květů je určena na vše sladké – je jedno, jestli teplé nebo studené – barevné květy dokáží okouzlit.
19 Kč
Přidáno
Směs koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná).
56 Kč
Přidáno
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
115 Kč
Přidáno
Mořská sůl zauzená
41 Kč
Přidáno
Zeleninové ochucovadlo pokrmů, neobsahuje látky zvýrazňující chuť.
25 Kč
Přidáno
Směs koření s malým množstvím soli. N
63 Kč
Přidáno
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí.
22 Kč
Přidáno
Jemně mletá himálajská černá sůl. Tradiční pomocník v kuchyni při dochucování.
33 Kč
Přidáno
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta.
23 Kč
Přidáno
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
35 Kč
Přidáno
Kamenná sůl nerafinovaná.
24 Kč
Přidáno
Kamenná sůl nerafinovaná.
38 Kč
Přidáno
Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
37 Kč
Přidáno
Mořská jemná sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
43 Kč
Přidáno
Přírodně jodovaná mořská sůl je skutečně ojedinělý výrobek.
18 Kč
Přidáno
Nerafinovaná mořská sůl se získává přirozeným odpařováním mořské vody v uměle vytvořených solných jezírcích na chráněném mořském pobřeží.
18 Kč
Přidáno
Nerafinovaná mořská sůl se získává přirozeným odpařováním mořské vody v uměle vytvořených solných jezírcích na chráněném mořském pobřeží.
295 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
53 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
106 Kč
Přidáno
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
205 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
23 Kč
Přidáno
Indická ostrá směs koření, používaná k pečení masa.
48 Kč
Přidáno
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
71 Kč
Přidáno
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny.
14 Kč
Přidáno
Používá se do uzenin, k vepřovým a skopovým pečením, do paštik, zeleninových polévek, ke zvěřině, k játrům a do telecího. Je nepostradatelný na přípravu marinád k nakládání masa a na grilování.
150 Kč
Přidáno
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.