Ochucovadla, koření, sojové omáčky

Řadit podle: Ceny Názvu
44 Kč
Přidáno
Koření pěti vůní je směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa, drůbeže a k ochucení marinád.
11 Kč
Přidáno
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní.
37 Kč
Přidáno
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
12 Kč
Přidáno
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní.
28 Kč
Přidáno
Země původu: Česko
48 Kč
Přidáno
Země původu: Česko
83 Kč
Přidáno
Kukuřičný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru.
18 Kč
Přidáno
citronová kůra Dennree je ideální pro dolaďování sladkých jídel, dezertů, pečiva, nápojů a slaných pokrmů.
59 Kč
Přidáno
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se též jako přísada při výrobě směsi kari koření, do hořčice a do worcesterské omáčky.
72 Kč
Přidáno
Tato směs koření je určena k přípravě voňavého zahřívacího nápoje zvaného zlaté mléko - podle ayurvédské receptury.
117 Kč
Přidáno
Směs koření, díky které si tuto horkou kavárenskou novinku hravě připravíte i doma.
15 Kč
Přidáno
Kurkuma se také nazývá "indický šafrán" protože obsahuje žlutá barviva, díky kterým je ji možné použít tam, kde se používá šafrán.
42 Kč
Přidáno
Kurkuma – „žluť plná síly s velkou chutí“.
124 Kč
Přidáno
Curcuma longa
30 Kč
Přidáno
Sušený a najemno mletý kořen kurkumy používáme jako koření, často v kombinaci se zázvorem a pepřem a do kari směsí.
34 Kč
Přidáno
Curcuma longa. Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
20 Kč
Přidáno
Potravinářská kyselina citronová se používá k okyselení hodně sladkého ovoce při přípravě marmelád a kompotů, nebo salátů.
16 Kč
Přidáno
Libečkový list se hodí do každé polévky, většiny omáček i k zelenině nebo masu.
88 Kč
Přidáno
Složení: kořen lotusu sušený.
81 Kč
Přidáno
Alternativa sladidla s výrazně nízkou energetickou hodnotou, nízkým obsahem cukru a extra vysokým obsahem vlákniny. Ideální, pokud chcete výrazněji omezit cukry, ale dopřáti si oslazení.
199 Kč
Přidáno
Oslaďte si život zdravou a lahodnou lucumou.
42 Kč
Přidáno
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.
10 Kč
Přidáno
Majoránka zjemňuje chuť játrových knedlíčků, téměř všech polévek, především bramborové, gulášové, hrachové a jiných. Je vhodná do mletého masa, luštěnin, do rybích salátů atd.
20 Kč
Přidáno
Majoránka pochází původně ze středomořské oblasti a staří Řekové ji považovali za symbol štěstí.
23 Kč
Přidáno
Mírně pikantní směs ke grilování masa i zeleniny.
80 Kč
Přidáno
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou.
169 Kč
Přidáno
Do polévek, omáček, 3 min.povařit Nepasterované.
189 Kč
Přidáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů.
173 Kč
Přidáno
Do polévek, omáček, Nepasterované.
148 Kč
Přidáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
42 Kč
Přidáno
Muškátovým květem kořeníme pudinky, kompoty, tvarohové moučníky.
30 Kč
Přidáno
Muškátový oříšek koření svou sladko pálivou ostrostí značné množství rozličných jídel. Není vhodný pro děti.
52 Kč
Přidáno
Muškátový oříšek koření svou sladko pálivou ostrostí značné množství rozličných jídel. Není vhodný pro děti.
44 Kč
Přidáno
Na těstoviny a pizzu.
18 Kč
Přidáno
Tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku NOVA.
22 Kč
Přidáno
Nové koření se používá do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.
59 Kč
Přidáno
Složení: Vinný ocet, vařený hroznový mošt
55 Kč
Přidáno
Vinný balsamický ocet ve spojení s datlovým sirupem je ojedinělá kombinace chutí, která obohatí Vaši kuchyni o nový delikátní zážitek.
29 Kč
Přidáno
Vhodné k dochucení salátů a dalších pokrmů, k pití naředěné vodou nebo do koupelí.
59 Kč
Přidáno
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek.
65 Kč
Přidáno
Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou.
62 Kč
Přidáno
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby.