Ochucovadla, koření, sojové omáčky

Řadit podle: Ceny Názvu
173 Kč
Přidáno
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso. Jsou velmi slané a vhodné jako příležitostná pochoutka.
146 Kč
Přidáno
Vhodná náhrada za ocet. Podporuje trávení, eliminuje únavu.
42 Kč
Přidáno
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.
63 Kč
Přidáno
Vhodná náhrada za ocet. Podporuje trávení, eliminuje únavu.
81 Kč
Přidáno
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.
116 Kč
Přidáno
Vhodná náhrada za ocet. Podporuje trávení, eliminuje únavu.
92 Kč
Přidáno
Vanilka se hodí do všech sladkostí a sladkých pokrmů.
95 Kč
Přidáno
Lusky vanilky si i přes svou vysokou cenu udržují své místo na trhu.
42 Kč
Přidáno
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou jedinečnou vůni, kterou mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí se k přípravě vánočního pečiva, k ovonění koláčů, sušenek, ale i k dochucení krémů či zmrzliny.
63 Kč
Přidáno
Určeno pro ochucení potravin, zejména krémů, pudinků, nápojů a sladkého pečiva. Neobsahuje cukr.
68 Kč
Přidáno
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť.
78 Kč
Přidáno
Zeleninový bujon klasický
76 Kč
Přidáno
Sladidlo na rostlinné bázi.
254 Kč
Přidáno
Sladidlo na rostlinné bázi.
156 Kč
Přidáno
Sladidlo na rostlinné bázi.
184 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
65 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
139 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
30 Kč
Přidáno
Směs koření používaná především v řecké kuchyni.
15 Kč
Přidáno
Zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni.
30 Kč
Přidáno
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna.