Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
32 Kč

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Složení: karotka, pastiňák, petržel, pažitka, celer, pórek, libeček list, kmín
32 Kč

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Složení: karotka, pastiňák, petržel, pažitka, celer, pórek, libeček list, kmín
31 Kč

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
39 Kč

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť.
30 Kč

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
43 Kč

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
31 Kč

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchynii
48 Kč

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
32 Kč

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
32 Kč

Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
126 Kč

Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
29 Kč

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý.
Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.
37 Kč

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný.
36 Kč
